top of page
Family Real Estate

Købsprocessen fra A-Z

Købsproces: Welcome

En bolighandel fra start til slut

Hos købsrådgivning står vi klar til at hjælpe dig med jeres næste boligkøb. Processen kan være forvirrende og især, hvis det er første gang. Her kan du læse lidt om, hvad der kommer til at ske, og hvad du kan forvente.

Det er en god ide allerede at kontakte os, når du har set drømmeboligen, så vi sammen kan lægge en plan for dit køb. Vi kan hjælpe med både besigtigelse og prisforhandling, men har du blot brug for et gratis råd, så ringer du også bare. 

Husk altid at der i købsaftalen skal indsættes et rådgiverforbehold og et bankforbehold. Med de 2 forbehold har din rådgiver efterfølgende mulighed for at komme med indsigelser til handlen. Når købsaftalen er underskrevet, vil vi gennemgå alle handlens dokumenter samt købsaftalen, og holder et online møde med dig, hvor vi sammen gennemgår alle aspekter i din bolighandel. Herefter vil du være sat godt ind i de kommende processer, og du ved, hvad der forventes af dig. Vi overtager al dialog med ejendomsmægleren, så hvis der er det mindste så ring til os. 

Når alle forbehold er på plads, og fortrydelsesretten er udløbet, vil handlen være endelig. Herefter starter processen omkring udarbejdelse af skøde og tegning af relevante forsikringer. 

Endelig skal du overtage din nye bolig. Normalt deltager mægler ved overtagelsen, og ellers er det dig og sælger. Her aflæses alle målerne, og evt. hårde hvidevarer afprøves. 


Der skal herefter udarbejdes en refusionsopgørelse, som vil foreligger ca. 15-30 dage efter overtagelsen. 


Vi glæder os til at hjælpe dig igennem dit næste boligkøb. 

Købsproces: About Me
bottom of page